• (0) תגובות

טחינה הר ברכה ידועה בטעמה כאחת הטחינות הטובות שקיימות.

הטחינה עשויה מסומסום אתיופי והוכשרה ע”י בד”ץ.

בטחינה הר ברכה לא תמצאו חומרים משמרים וצבעי מאכל והיא נחשבת לעילית של הטחינות.

הטחינה ידועה כמוצר עשיר בסידן וברזל, ללא שומן טרנס וללא ברזל והיא משמשת לייצור סלטים שונים, עוגיות בריאות וכמובן – חלווה.

אחוז השומן הרווי בטחינה הר ברכה נמוך משמעותית מאחוזי השומן הכללי של הטחינה והיא מומלצת ביותר לסובלים מחוסר בברזל.

רצוי לשמור את הטחינה במקום קריר ויבש.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות