• (0) תגובות

חשוב לדעת בזמן הריון שישנם חומרים מסוכנים בחלק מהמזון אשר כדאי להימנע מהם בזמן ההריון ככל האפשר.

גם במוצרי החלב, ובעיקר בגבינות ישנם חומרים אשר לא מומלצים בזמן הריון ולכן חשוב לשאול את בעל המעדנייה לגבי חומרים אלה.

אז ממה יש להמנע בזמן ההריון?

גבינות, ובעיקר גבינות רכות אשר לא עברו פיסטור לא מומלצות בזמן הריון. בין גבינות אלה תוכלי למצוא את הקממבר, ברי, פטה, גבינות עיזים – מה שאומר, גם הגבינות החצי קשות.

כמו כן לא מומלץ לאכול גבינות כחולות (“מסריחות”) כגון קממבר ורוקפור.

בין הגבינות אשר תוכלי לאכול בבטחה בזמן ההריון תוכלי למצוא את הקוטג’, גבינות שמנת, מוצרלה, צ’דר.

הסיבה העיקרית להימנע מהגבינות הנ”ל בשעת הריון היא הליסטריה. הליסטריה הינו חיידק אשר יש חשש שיזהם את הרקמות ויגרום חלילה להפלה.

לכן, חשוב מאד לבחור מהיכן קונים את הגבינות.

נשמח לייעץ לכן איזה גבינות מומלצות לכן – גבינות המשק

נושאים קשורים: גבינות קשות, גבינות רכות, גבינות חצי קשות, טונה בהריון


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות