• (0) תגובות

הגבינה היא מאכל עתיק במיוחד שייצורו החל עוד בתקופה הפרהיסטורית.

הממצאים הקדומים ביותר התגלו בפולין ובסהרה ומתוארכים לאלף השישי לפני הספירה (לפני כ-7500 שנה).

מזה אלפי שנים, גבינה משמשת למאכל מונע רעב ומאכל רצוי למסעות ארוכים.

הגבינה יעילה כמזון בזכות ניידותה, חיי המדף הארוכים שלה והכמויות הגדולות של שומן, חלבון, סידן וזרחן שיש בה.

מגשי אירוח חלביים – ההנאה שלכם, ההתמחות שלנו

אם אתם מתכננים אירוע בכל סדר גודל ומכל סוג – החל מחנוכת בית, ברית, בר מצווה או אפילו חתונה אינטימית – מגשי אירוח יכולים להוות כפתרון ההגשה האידיאלי עבורכם.

המטבח החלבי בו אנו מתמחים כבר שנים, הינו עשיר, מגוון ומכיל סוגים רבים של מנות – מרקים, פסטות, דגים,טורטיות, כריכים ופלטות גבינות רכות/קשות

סוגי גבינה

ישנן דרכים רבות למיין את סוגי הגבינה השונים: על פי דרגת הקושי של הגבינות, משך זמן ההתיישנות שלהן, חומרים שונים המוספים לגבינות, ארץ המוצא של הגבינה ושלל פרמטרים שונים.

אנו מחזיקים בכל סוגי הגבינה,רכות וקשות, גבינות עזים מיוחדות, קשקוול, רוקפור, צ’דר גבינות גאודה בטעמים שונים ועוד…

יתרונות באירוח חלבי

קיימים יתרונות רבים הן עבור האורחים שלכם והן עבורכם.

ראשית, באירוח חלבי קיימת נגישות גבוהה לכלל סוגי הקהלים, בין אם הם אוכלים בשר כדרך קבע או בין אם הם צמחוניים. כלומר – אירוח חלבי מהווה פתרון מושלם למרבית האורחים ואין צורך לעשות וויתורים.

בנוסף, ניתן להתאים כמובן מנות גם לאורחים שנמנעים מגלוטן.

שנית, צבעים ומגוון – משחק אינסופי של אפשרויות ושילובים בין טעמים וצבעים שיפתו גם אותכם וגם את האורחים

קינוח פרווה?

לא עוד קינוחי פרווה.

כאן אין צורך להוציא את החלב מתפריט המתוקים ולהשתמש בתחליפים כמו במטבח הבשרי.

גבינות המשק ניחנים בשירות מקצועי וגבוה ומגוון פתרונות לאירועים פרטיים ועסקיים.

מעצבים ומכינים בעבורכם מגשי אירוח מסוגים שונים ע”פ דרישות הלקוח,

מה שנשאר לכם זה רק להזמין את האורחים ולקטוף את המחמאות.

קישורים: מגשי אירוח במרכז


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות